Πρωτόκολλα και αρχιτεκτονικές διαδικτύου – Έναρξη διαλέξεων και δηλώσεις εργαστηρίων

ΘΕΩΡΙΑ: Οι διαλέξεις του μαθήματος θα εκκινήσουν κανονικά την Παρασκευή 26/02 και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Στην πλατφόρμα courses έχει ενεργοποιηθεί η δήλωση των εργαστηρίων και θα παραμείνει ενεργή μέχρι και 02/03. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 5/3 και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Για όσους φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν μόνο στην τελική εξέταση, η δήλωση τους θα γίνει αργότερα κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης πριν την περίοδο των εξετάσεων.

Όλες οι πληροφορίες, το υλικό και οι ανακοινώσεις σχετικά με το μάθημα (θεωρία και εργαστήριο) θα γίνονται στο site του μαθήματος στο moodle (ασύγχρονη) που βρίσκεται στο παρακάτω link: http://moodle.dcie.teiemt.gr/digital_lessons/course/view.php?id=43 .
Τέλος, παρακαλούνται θερμά οι φοιτητές να παρακολουθούν τακτικά και το φόρουμ ανακοινώσεων του μαθήματος για ανακοινώσεις, τόσο για την θεωρία όσο και για το εργαστήριο. Όλες οι ανακοινώσεις του μαθήματος θα γίνονται εφεξής στο φόρουμ στο moodle (στο παρακάτω link: http://moodle.dcie.teiemt.gr/digital_lessons/mod/forum/view.php?id=1937 ) και όχι εδώ (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).