Οδηγίες Εξέτασης Μαθήματος Νευρωνικά Δίκτυα, Τρίτη 7/7/2020. Ώρα 10.00

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος – Σχολη Θετικών Επιστημών – Τμήμα Πληροφορικής

Εξέταση Μαθήματος Νευρωνικά Δίκτυα, Εξεταστική Ιουνίου, Τρίτη 7/7/2020. Ώρα 10.00

Οδηγίες

Οι φοιτητές που δικαιούνται να δώσουν το μάθημα είναι μόνο αυτοί που έχουν δηλώσει το μάθημα στην ηλεκτρονική γραμματεία ΚΑΙ έχουν συνεναίσει στους κανόνες διεξαγωγής εξετάσεων απο απόσταση.

Απαιτείται η ταυτόχρονη σύνδεση όλων των φοιτητών με τον ακαδημαϊκό τους λογαριασμό στο moodle του μαθήματος και στο Slack του μαθήματος Invitation Link), στις 09.45 με διαθεσιμη κάμερα, μικρόφωνο και τη φοιτητική τους ταυτότητα.

H εξέταση αποτελείται απο quiz πολλαπλών επιλογών το οποίο θα ενεργοποιηθεί στις 10.00 ακριβώς και θα ειναι διαθέσιμο για δέκα λεπτά. Για κάθε ερώτημα μόνο μία απάντηση είναι σωστή.

Η εξέταση αποτελείται απο 20 ερωτήσεις και έχετε στη διάθεσή σας 23 λεπτά. Στη περίπτωση που ξεκινήσετε το quiz ξεκινά να μετρά ο χρόνος και δεν έχετε δυνατότητα επαναληψης του quiz. Πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση για να προχωρήσετε και δεν εχετε δυνατότητα επιστροφής στις προηγούμενες ερωτήσεις.

Μόλις απαντήσετε όλες τις ερωτήσεις επιλέγουμε «Υποβολή όλων και τέλος». Στη λήξη του χρόνου οι ανοικτές προσπαθειες υποβαλλονται αυτόματα και δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!