Ενημερωτική εκδήλωση για τεχνολογίες SAP

Το ΚΤΕ-ΑΜΘ και το Εργαστήριο Βιομηχανικών και Εκπαιδευτικών Ενσωματωμένων Συστημάτων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ σας προσκαλούν την Τετάρτη 13-06-2018 και ώρα 12.00 π.μ. στην αίθουσα του εργαστηρίου (Αίθουσα Ψηφιακών Συστημάτων-στο ισόγειο των φοιτητικών εστιών του ΤΕΙ ΑΜΘ) για την παρουσίαση της εταιρείας πληροφορικής Crystal System και των θέσεων εργασίας που προσφέρει στην χώρα μας.
Στην παρουσίαση θα είναι ο Mihai Focsa, Εκπαιδευτικός διευθυντής – Σύμβουλος SAP και ο απόφοιτος του Τμήματος Μανώλης Μακρής, Περιφερειακός διευθυντής για την Ελλάδα, που θα παρουσιάσουν τη δραστηριότητα της εταιρείας και την ανάπτυξη της στον Ελλαδικό χώρο. Η Crystal System, είναι μια εταιρία που βρίσκεται στον χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας από το 2001. Με έδρα την Κύπρο, η Crystal διαθέτει υποκαταστήματα που βρίσκονται στη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ελλάδα και την Αλβανία.
Η Crystal System εξειδικεύεται σε τεχνολογικές πλατφόρμες της SAP
προσφέροντας υπηρεσίες ανάπτυξης, σχεδίασης, συντήρησης λογισμικού καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Το πελατολόγιο της εταιρίας είναι πελάτες όπως η Pirelli, Barilla, Ferrero, IBM, Lufthanasa, Delonghi κ.α.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους και ιδιαίτερα για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αλλά και για πτυχιούχους που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε μια καινοτόμα και ανταγωνιστική επιχείρηση πληροφορικής, όπως είναι η Crystal.