Διακριτά Μαθηματικά – Εξέταση Σεπτεμβρίου – 14/9/2020 στις 10:30

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 πμ η εξέταση του μαθήματος.

Μπορούν να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή και συναίνεση στην εξ αποστάσεως, το αργότερο μέχρι και την προηγούμενη μέρα (13/9/20).

Θα χρειαστεί:

– Να συνδεθείτε εγκαίρως στη σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (https://moodle.cs.ihu.gr) όπου θα πρέπει να έχετε ενημερώσει το email σας με το ιδρυματικό σας email

– Να μπείτε στο μάθημα και να ανοίξετε την «Εξέταση – Δευτέρα 14/9/2020» (εκεί θα υπάρχουν οδηγίες)

– Για να ανοίξει το κουίζ, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει τον Safe Exam Browser και να κατεβάσετε το αντίστοιχο αρχείο SEB (τα λινκ θα δίνονται στο Moodle στην «Εξέταση – Δευτέρα 14/9/2020»)

– Με το που θα εκκινήσει επιτυχώς ο Safe Exam Browser, θα σας βάλει αυτόματα στο κατάλληλο Zoom (στο Waiting Room) για ταυτοποίηση (αν για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να εκκινήσετε επιτυχώς τον Safe Exam Browser, δοκιμάστε να τον εγκαταστήσετε και πάλι και να κάνετε επανεκκίνηση υπολογιστή)

Δεν θα επιτρέπεται να βγείτε από τον online χώρο της εξέτασης και να ανοίξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα/αρχείο/διαφάνεια (μπορείτε όμως να έχετε μπροστά σας έντυπα)

Η δοκιμαστική εξέταση πραγματοποιήθηκε στις 10/9/20 με επιτυχία. Φροντίστε όλα να λειτουργούν σωστά στο σύστημά σας μέχρι την επίσημη εξέταση, καθώς αυτό αποτελεί ευθύνη σας.

LAGKAS THOMAS

Ο Δρ. Θωμάς Δ. Λάγκας είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Το 2002, έλαβε με άριστα το πτυχίο του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα το 2006. Το 2012 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το ΕΑΠ, καθώς και πιστοποιητικό μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της Μάθησης και Διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ το 2017. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στον ευρύτερο χώρο τον ασύρματων δικτύων με εφαρμογές σε τομείς όπως συστήματα IoT, 5G και UAV. Αποτελεί μέλος της συντακτικής επιτροπής τεσσάρων έγκριτων επιστημονικών περιοδικών (εκδότες: IEEE, Elsevier, Springer) και Ανώτερο Μέλος (Senior Member) του ινστιτούτου IEEE.