Διακριτά Μαθηματικά – Δοκιμαστική Εξέταση – 10/9/2020 στις 16:00

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί στις 4:00 μμ δοκιμή του συστήματος εξέτασης.

ΟΛΟΙ οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή και συναίνεση στην εξ αποστάσεως εξέταση καλούνται να συμμετάσχουν στην δοκιμή.

Θα χρειαστεί:
– Να συνδεθείτε εγκαίρως στη σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (https://moodle.cs.ihu.gr) όπου θα πρέπει να έχετε ενημερώσει το email σας με το ιδρυματικό σας email
– Να μπείτε στο μάθημα και να ανοίξετε τη «Δοκιμαστική εξέταση – 10/9/2020» (εκεί υπάρχουν οδηγίες)
– Για να ανοίξει το κουίζ, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει τον Safe Exam Browser και να κατεβάσετε το αντίστοιχο αρχείο SEB (τα λινκ δίνονται στο Moodle)
– Με το που θα εκκινήσει επιτυχώς ο Safe Exam Browser, θα σας βάλει αυτόματα στο κατάλληλο Zoom (στο Waiting Room) για ταυτοποίηση

Φροντίστε όλα να λειτουργούν σωστά στο σύστημά σας μέχρι την επίσημη εξέταση, καθώς αυτό αποτελεί ευθύνη σας.

LAGKAS THOMAS

Ο Δρ. Θωμάς Δ. Λάγκας είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Το 2002, έλαβε με άριστα το πτυχίο του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα το 2006. Το 2012 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το ΕΑΠ, καθώς και πιστοποιητικό μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της Μάθησης και Διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ το 2017. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στον ευρύτερο χώρο τον ασύρματων δικτύων με εφαρμογές σε τομείς όπως συστήματα IoT, 5G και UAV. Αποτελεί μέλος της συντακτικής επιτροπής τεσσάρων έγκριτων επιστημονικών περιοδικών (εκδότες: IEEE, Elsevier, Springer) και Ανώτερο Μέλος (Senior Member) του ινστιτούτου IEEE.