Προγραμματισμός Διεπαφής χρήστη

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Πέμπτη 19/3 στις 9:00 μέσω της πλατφόρμας Google Meet.
Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα Google Meet, θα αναρτηθεί στην ασύγχρονη εκπαίδευση, λίγο πριν τις 9:00, ένας σύνδεσμος (Link/URL).

Οδηγίες για την πλατφόρμα Google Meet.
– Προτείνεται η χρήση του browser Google Chrome (αν και η πλατφόρμα Google Meet λειτουργεί και με Mozilla Firefox).
– Επειδή θα γίνει διαμοιρασμός οθόνης δεν προτείνεται η χρήση κινητών συσκευών, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Υπολογιστή Desktop ή Laptop.
– Θα πρέπει ο υπολογιστής σας να είναι εφοδιασμένος με ηχεία και μικρόφωνο (ώστε να μπορέσετε να μιλήσετε εφόσον έχετε απορίες).
– Όταν επιλέξετε το σύνδεσμο που θα αναρτηθεί στο μάθημα, θα ανοίξει η ιστοσελίδα με το Google Meet. Εκεί Θα πρέπει να αποδεχτείτε τις ερωτήσεις για αποδοχή χρήσης των συσκευών ήχου και να επιλέξετε «Συμμετοχή στη Συνάντηση» ή Join the meeting. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπου θα πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας.
– Με την είσοδό σας στη συνάντηση στο Google Meet, θα απενεργοποιήσετε το μικρόφωνό σας. Το μικρόφωνο θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε αργότερα μόνον όταν θα έχετε κάποια απορία και θα πρέπει να μιλήσετε. Και όταν θα σταματήσετε να μιλάτε, θα πρέπει πάλι να το απενεργοποιήσετε.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Τερζόπουλος