Μαθηματικά ΙΙ – Οδηγίες εξέτασης – 2/7 10:00

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 πμ η εξέταση του μαθήματος.
Όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εξ αποστάσεως εξέταση μπορούν να συμμετάσχουν.
Θα χρειαστεί να συνδεθείτε εγκαίρως στη σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (https://moodle.cs.ihu.gr) και να ανοίξετε από εκεί τον σύνδεσμο που θα εμφανιστεί τότε για την πλατφόρμα ZOOM.
Προϋποθέτει να έχετε πρόσβαση στη σελίδα του μαθήματος (δηλ. να έχετε κάνει εγγραφή).
Φροντίστε να έχετε λειτουργικό υπολογιστή/κάμερα/ηχεία/μικρόφωνο/διαδίκτυο και διαθέσιμη τη φοιτητική ταυτότητα.
Επίσης θα χρειαστείτε μολύβι/στυλό και χαρτί για να λύνετε ασκήσεις, ώστε να επιλέξετε στη συνέχεια τη σωστή απάντηση στο σύστημα.
Επιτρέπονται ΜΟΝΟ όλα τα διδακτικά βιβλία, οι σημειώσεις, καθώς και αριθμομηχανή (ΟΧΙ κινητό).
Καλή επιτυχία!

LAGKAS THOMAS

Ο Δρ. Θωμάς Δ. Λάγκας είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Το 2002, έλαβε με άριστα το πτυχίο του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα το 2006. Το 2012 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το ΕΑΠ, καθώς και πιστοποιητικό μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της Μάθησης και Διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ το 2017. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στον ευρύτερο χώρο τον ασύρματων δικτύων με εφαρμογές σε τομείς όπως συστήματα IoT, 5G και UAV. Αποτελεί μέλος της συντακτικής επιτροπής τεσσάρων έγκριτων επιστημονικών περιοδικών (εκδότες: IEEE, Elsevier, Springer) και Ανώτερο Μέλος (Senior Member) του ινστιτούτου IEEE.