Εξεταστική Ιουνίου-Ιουλίου / Άνοιγμα Δηλώσεων Συμμετοχής (συναίνεσης) στην Εξέταση

Αγαπητοί φοιτητές του τμήματος:

–>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνω πως έχουν ανοίξει οι δηλώσεις στο σύστημα courses.cs.ihu.gr ώστε να μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην εξέταση κάθε μαθήματος.

Από την πλατφόρμα Courses πρέπει να αποδεχτείτε την «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΈΤΑΣΗ» για κάθε μάθημα ώστε να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην εξέταση.

Δεν έχουν ενεργοποιηθεί προς δήλωση ακόμα όλα τα μαθήματα, άλλα από σήμερα σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ενεργοποιούν τη δυνατότητα δήλωσης και οι υπόλοιποι καθηγητές σας.

Συνεπώς αν κάποιο μάθημα δεν έχει ενεργοποιηθεί δοκιμάστε την επόμενη μέρα ξανά.

Μην δηλώσετε μαθήματα που δεν έχετε δηλώσει στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ή έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟ:

«Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εξέταση

Έχετε αποδεχτεί τη δήλωση συναίνεσης»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ μερικά ΚΑΤ” ΕΞΑΊΡΕΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

Η πλατφόρμα courses οργανώνει τα μαθήματα ανα ακαδημαϊκή περίοδο. Κατα την αρχική είσοδό σας στο σύστημα προσέξτε πως είναι προεπιλεγμενη η ακαδημαϊκή περίοδος 2020-2021 ΕΑΡ και κατα συνέπεια θα μπορείτε να βλέπετε μόνο τα μαθήματα αυτής της περιόδου. Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή/συναίνεση μόνο για τα μαθήματα αυτής της περιόδου.

Στη συνέχεια- για να δείτε τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου επιλέξετε από το μενού αριστερά την επιλογή Αλλαγή Περιόδου–>2020-2021 ΧΕΙΜ. Εφόσον προβληθούν τα μαθήματα του χειμερινού δηλώστε συμμετοχή/συναίνεση και για τα μαθήμτα αυτής της περιόδου.

Με εκτίμηση,

Β.Τσουκαλάς