ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-2021 – ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-2021 – ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αγαπητοί φοιτητές, εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς και σας παρακαλώ να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έχετε εσείς και οι οικογένειές σας κάποιο πρόβλημα με την πανδημία του COVID-19. Εύχομαι γρήγορα να μπορούμε να επικοινωνούμε ξανά δια ζώσης στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι τα μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021 θα ξεκινήσουν κανονικά τη Δευτέρα 28/9/2020. Ήδη έχει αναρτηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα ΕΔΩ.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται γενικά από απόσταση και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις εργαστηρακών μαθημάτων, όπου δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, εφόσον εξασφαλιστούν οι συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας θα μπορούν αυτά να γίνουν δια ζώσης.

Επειδή ακόμη δεν έχουμε το απαιτούμενο έκτακτο προσωπικό, για τα μαθήματα στα οποία στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα γράφει «Έκτακτος» μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση έναρξης της διδασκαλίας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενημερώνεστε απο τις ανακοινώσεις για την έναρξη διδασκαλίας από τους διδάσκοντες Καθηγητές σας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Θεόδωρος Παχίδης