Δρ. Θ. ΠΑΧΙΔΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Δρ. Θ. ΠΑΧΙΔΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Ανακοινώνεται ότι:

1) Η Θεωρία του μαθήματος του Α” εξαμήνου «Ηλεκτρικά Κυκλώματα» θα ξεκινήσει κανονικά την Τετάρτη 4/10 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα στην αίθουσα Α1.

2) Η εγγραφή στο Εργαστήριο του μαθήματος «Ηλεκτρικά Κυκλώματα» και η δημιουργία τμημάτων για όσους φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το εργαστήριο (φοιτητές Α” εξαμήνου και παλαιοί) θα γίνει την Τρίτη 3/10 στις 10:00 στο χώρο του εργαστηρίου Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων. Στο εργαστήριο θα βρίσκεται ο κ. Μανιός.

3) Η Θεωρία και οι Ασκήσεις Πράξης του μαθήματος του Γ” εξαμήνου «Εισαγωγή στην Τεχνολογία Λογισμικού» θα ξεκινήσει κανονικά τη Δευτέρα 2/10 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

4) Η εγγραφή στο Εργαστήριο του μαθήματος «Ρομποτική και Αλληλεπίδραση Ανθρώπου – Μηχανής» και η δημιουργία τμημάτων και ομάδων θα γίνει τη Δευτέρα 2/10 στις 13:00 στο χώρο του εργαστηρίου Ρομποτικής – Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου – Μηχανής. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να έλθουν στο εργαστήριο για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να ενημερωθούν για το εργαστηριακό μάθημα.

5) Η Θεωρία και οι Ασκήσεις Πράξης του μαθήματος του Ζ” εξαμήνου «Κινούμενα Ρομπότ και Εφαρμογές» θα ξεκινήσει κανονικά την Τρίτη 3/10 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Ο Διδάσκων