Διακριτά Μαθηματικά – Εξετάσεις 17/9/2021

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί 10:30 – 13:30 η εξέταση του μαθήματος «Διακριτά Μαθηματικά» (ΜΟΝΟ για όσους έχουν δηλώσει το μάθημα) μέσω Moodle, Safe Exam Browser και Zoom.

Παρακαλείστε να έχετε διαβάσει προσεκτικά και να εφαρμόσετε με ακρίβεια τις οδηγίες στη σελίδα του μαθήματος στο «https://moodle.cs.ihu.gr/moodle/course/view.php?id=8″ (πρέπει επίσης να δοκιμάσετε το σύστημά σας στη «Δοκιμαστική Εξέταση – Σεπτέμβριος 2021«).

Φροντίστε όλα να λειτουργούν σωστά στο σύστημά σας μέχρι την επίσημη εξέταση, καθώς αυτό αποτελεί ευθύνη σας.

Επίσης, φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει τη δήλωσή σας στο «https://courses.cs.ihu.gr».

Καλή Επιτυχία

LAGKAS THOMAS

Ο Δρ. Θωμάς Δ. Λάγκας είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Το 2002, έλαβε με άριστα το πτυχίο του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα το 2006. Το 2012 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το ΕΑΠ, καθώς και πιστοποιητικό μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της Μάθησης και Διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ το 2017. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στον ευρύτερο χώρο τον ασύρματων δικτύων με εφαρμογές σε τομείς όπως συστήματα IoT, 5G και UAV. Αποτελεί μέλος της συντακτικής επιτροπής τεσσάρων έγκριτων επιστημονικών περιοδικών (εκδότες: IEEE, Elsevier, Springer) και Ανώτερο Μέλος (Senior Member) του ινστιτούτου IEEE.