ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2023-2024

Ανακοινώνεται η δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 που γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας από τη σελίδα https://uniportal.ihu.gr/ από Τρίτη 17-10-2023 έως και την Κυριακή 19-11-2023. Οι δηλώσεις να υποβληθούν από σταθερό υπολογιστή και όχι από κινητό τηλέφωνο.

Για τους πρωτοετής φοιτητές η δήλωση μαθημάτων θα γίνει από τη Γραμματεία ΜΟΝΟ για αυτό το εξάμηνο .

Οι φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής που είναι στο 7ο εξάμηνο θα δηλώσουν πρώτα υποχρεωτικά την Πτυχιακή και μετά μαθήματα ΥΕ εφόσον τηρηθεί η σειριακή σειρά της δήλωσης μαθημάτων προηγούμενων εξαμήνων.

Οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής σχετικά με τα εργαστήρια που δεν διδάσκονται δηλώνουν ως εξής:

1. Όσοι έχουν κοπεί από απουσίες θα συμπληρώσουν τις Δ.Μ από μαθήματα επιλογής.

2. Όσοι έχουν κοπεί από βαθμό θα συμμετέχουν στην τελική εξέταση των εργαστηρίων και θα δηλώσουν εργαστήρια. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν τις Δ.Μ από μαθήματα επιλογής.

Όποιος φοιτητής δεν δηλώσει μαθήματα μέσα στην ανωτέρω προθεσμία δεν μπορεί να εξεταστεί σε κανένα μάθημα, (ούτε στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου) να κατοχυρώσει βαθμολογία στο τρέχον εξάμηνο και να προμηθευτεί δωρεάν συγγράμματα.

Για την τελική υποβολή της δήλωσης θα πρέπει να ακολουθηθούν ΟΛΑ τα βήματα όπως εμφανίζονται στις καρτέλες.

Σε περίπτωση προβλήματος, παρακαλώ να στέλνετε με email στη γραμματεία το μήνυμα του προβλήματος με screenshot.

Οι φοιτητές μπορούν να μεταβάλλουν τη δήλωσή τους όσες φορές επιθυμούν μέχρι τη λήξη της περιόδου των δηλώσεων αρκεί κάθε φορά που είτε κάνουν αλλαγή της δήλωσης είτε όχι βγαίνοντας από το σύστημα να κάνουν οριστικοποίηση.

Για την τελική υποβολή της δήλωσης θα πρέπει να ακολουθηθούν ΟΛΑ τα βήματα όπως

εμφανίζονται στις καρτέλες.(ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ- ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ )

ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

Σημείωση: Τονίζεται ότι η επιτυχής ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων στις προβλεπόμενες προθεσμίες είναι ευθύνη των ίδιων των φοιτητών. Σε καμία περίπτωση η Γραμματεία δεν θα δηλώνει εκπρόθεσμα μαθήματα μετά από αίτημα των φοιτητών.:

Κατόπιν αυτού όλοι οι φοιτητές οφείλουν να εκτυπώνουν τη δήλωση μαθημάτων τους, μετά το στάδιο της επαλήθευσης για αποφυγή προβλημάτων και απόδειξη έγκυρης δήλωσης.

Εφιστάται η προσοχή στους φοιτητές καθώς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις μαθημάτων που δεν έχουν δηλωθεί,

Γραμματεία του τμήματος Πληροφορικής.

Με εκτίμηση
Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής
2510462341-147
info@cs.ihu.gr