Θέσεις για Πρακτική Άσκηση – Εταιρεία EPSILON NET Θεσσαλονίκη

Η EPSILON NET A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιρειών, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της Πληροφορικής, της παροχής ολοκληρωμένης ενημέρωσης και της κατάρτισης σε θέματα που άπτονται της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας και νομολογίας. Απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους στα γραφεία της εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ τα προϊόντα του ομίλου εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα και περίπου 90.000 χρήστες.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του οργανισμού μας, ζητάμε φοιτητές από την κατεύθυνση της Πληροφορικής προκειμένου να κάνουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, αποστέλλοντας το βιογραφικό του στο hr@epsilonnet.gr

Μέσα σε ένα από τα βραβευμένα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας και σε συνεργασία με καταξιωμένα στελέχη του χώρου, θα αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια, απαραίτητα για μια πετυχημένη σταδιοδρομία. Επιπλέον, η πιθανότητα απορρόφησης τους από τον όμιλό μας, το δίκτυο συνεργατών μας ή τους πελάτες μας είναι πολύ μεγάλη.

Δήμητρα Καβουρίδου
Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού

t: 2310 981700
f: 2310 920770
email: d.kavouridou@epsilonnet.gr