Προστασία και Ασφάλεια Υπολογιστών, τμήμα Ε3 (Τετάρτη 11:00-13:00, διεξάγεται 16.00-18.00)

Αγαπητοί φοιτητές,

Ανακοινώνεται ότι η 9η ενότητα για το μάθημα «Προστασία και Ασφάλεια Υπολογιστών», τμήμα Ε3 που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 11.00-13.00., θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 16:00.
Παρακαλώ φροντίστε όπως έχετε εγκατεστημένο στο σύστημά σας τον πλοηγητή Mozilla Firefox.
Ισχύουν οι ίδιες οδηγίες όπως και στα προηγούμενα εργαστήρια:

– Θα γίνει καταγραφή παρουσιών μέσα από την πλατφόρμα https://courses.cs.ihu.gr/.

– Για τη συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στην πλατφόρμα Google Meet ανοίγοντας τον σύνδεσμο: https://meet.google.com/cnb-ndut-ewn.

– Προτείνεται η χρήση του browser: Google Chrome (αν και η πλατφόρμα google meet λειτουργει και με Mozilla Firefox).

– Συμμετοχή με φορητή συσκευή (smartphone ή tablet) δεν θεωρείται αποδεκτή καθώς δεν θα είναι εφικτό να εκτελέσετε τις ασκήσεις.

– Θα πρέπει ο υπολογιστής σας να είναι εφοδιασμένος με ηχεία (και μικρόφωνο για ενδεχόμενες απορίες, ωστόσο αυτό πρέπει να το έχετε σε σίγαση «muted» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης).

– Όταν επιλέξετε το σύνδεσμο, θα ανοίξει η ιστοσελίδα με το Google Meet. Εκεί θα πρέπει να αποδεχτείτε τις ερωτήσεις για αποδοχή των συσκευών ήχου και να επιλέξετε «Συμμετοχή στη Συνάντηση» ή Join the meeting. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπου θα πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας.

– Στη συνέχεια θα απενεργοποιήσετε μέσα από το Google Meet το μικρόφωνό σας. Το μικρόφωνο θα ενεργοποιείται μόνο για να διατυπώσετε απορίες. Έπειτα, το μικρόφωνο θα πρέπει απενεργοποιείται.

Με εκτίμηση
Γιώργος Ιωάννου