Πρόσκληση συμμετοχής στην εκπαιδευτική δραστηριότητα του ευρωπαϊκού προγράμματος SmartROOT – Κοζάνη 27-31 Αυγούστου 2023 (προθεσμία: 23/6/2023)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να στείλουν email για περισσότερες πληροφορίες στην κα. Αθηνά Μαλουμίδου (amaloumidou@emt.ihu.gr) μέχρι τις 23 Ιουνίου 2023, προκειμένου να παραβρεθούν στην εκπαιδευτική δραστηριότητα που θα λάβει χώρα 27-31 Αυγούστου 2023 στην Κοζάνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος SmartROOT – Smart faRming innOvatiOn Training (περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: https://smartroot.eu/).

 

Το αντικείμενο της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας είναι «Smart Farming» και θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά. Υπάρχουν 5 διαθέσιμες θέσεις για φοιτητές του ιδρύματος, για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των ακαδημαϊκών επιδόσεων των αιτούντων. Με την ολοκλήρωση της δραστηριότητας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος: Επικ. Καθηγητής Θωμάς Λάγκας

 

LAGKAS THOMAS

Ο Δρ. Θωμάς Δ. Λάγκας είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Το 2002, έλαβε με άριστα το πτυχίο του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα το 2006. Το 2012 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το ΕΑΠ, καθώς και πιστοποιητικό μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της Μάθησης και Διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ το 2017. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στον ευρύτερο χώρο τον ασύρματων δικτύων με εφαρμογές σε τομείς όπως συστήματα IoT, 5G και UAV. Αποτελεί μέλος της συντακτικής επιτροπής τεσσάρων έγκριτων επιστημονικών περιοδικών (εκδότες: IEEE, Elsevier, Springer) και Ανώτερο Μέλος (Senior Member) του ινστιτούτου IEEE.