Πρόσκληση συμμετοχής στην εκπαιδευτική δραστηριότητα του ευρωπαϊκού προγράμματος JAUNTY – Κύπρος 26-30 Σεπτεμβρίου (προθεσμία: 16/8/2022)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να στείλουν email για περισσότερες πληροφορίες στην κα. Αθηνά Μαλουμίδου (amaloumidou@emt.ihu.gr) μέχρι τις 16 Αυγούστου 2022, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που θα γίνουν 26-30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Λευκωσία (Πανεπιστήμιο Κύπρου) στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος JAUNTY – Joint undergrAduate coUrses for smart eNergy managemenT sYstems (περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: https://www.jaunty.eu/).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην Αγγλική γλώσσα καθημερινά επί 5 ημέρες με διάρκεια περίπου 3 διδακτικές ώρες την ημέρα. Το αντικείμενο της συγκεκριμένης σειράς μαθημάτων είναι «Smart Energy Management Systems». Υπάρχουν 5 διαθέσιμες θέσεις για φοιτητές του ιδρύματος, για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των ακαδημαϊκών επιδόσεων των αιτούντων. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος: Επικ. Καθηγητής Θωμάς Λάγκας

LAGKAS THOMAS

Ο Δρ. Θωμάς Δ. Λάγκας είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Το 2002, έλαβε με άριστα το πτυχίο του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα το 2006. Το 2012 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ από το ΕΑΠ, καθώς και πιστοποιητικό μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της Μάθησης και Διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ το 2017. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στον ευρύτερο χώρο τον ασύρματων δικτύων με εφαρμογές σε τομείς όπως συστήματα IoT, 5G και UAV. Αποτελεί μέλος της συντακτικής επιτροπής τεσσάρων έγκριτων επιστημονικών περιοδικών (εκδότες: IEEE, Elsevier, Springer) και Ανώτερο Μέλος (Senior Member) του ινστιτούτου IEEE.