«Εφαρμοσμένη Στατιστική» – Εξετάσεις

«Εφαρμοσμένη Στατιστική» – Εξετάσεις

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων Ιουνίου-Ιουλίου 2020, το μάθημα «Εφαρμοσμένη Στατιστική» θα εξεταστεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, και ώρα 18:00-20:00.
Η εξέταση θα γίνει μέσω του προγράμματος Zoom και θα πρέπει οι εξεταζόμενοι να περάσουν διαδικασία ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, φοιτητική ταυτότητα, κτλ), και να έχουν ανοιχτά κάμερα και μικρόφωνο καθ” όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Σε αντίθετη περίπτωση, το γραπτό δεν θα γίνει δεκτό.
Στους εξεταζόμενους θα αποσταλεί email στις 17:50 την ημέρα της εξέτασης με τον Υπερσύνδεσμο που πρέπει να ακολουθήσουν έτσι ώστε να συμμετέχουν στις εξετάσεις. Επίσης, μέσω email θα τους αποσταλούν και τα θέματα, σε μορφή pdf.
Οι απαντήσεις θα συμπληρωθούν σε έγγραφο Word και θα αποσταλούν στο email του διδάσκοντα Τσιμπερίδη Ιωάννη (g_tsimperidis@yahoo.gr).
Επίσης, όσοι από τους φοιτητές θα χρειαστούν Βεβαίωση Συμμετοχής από τη Γραμματεία, θα πρέπει να ενημερώσουν τον διδάσκοντα μέσω email, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020.
Τέλος, επειδή είναι καίριας σημασίας η επαλήθευση των emails των συμμετεχόντων στις εξετάσεις, αυτά θα ληφθούν από την πλατφόρμα courses στην οποία έγινε η ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων. Θα αποσταλεί διερευνητικό email στο οποίο οι φοιτητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη λήψη του, ενώ όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιηθεί διαφορετικός λογαριασμός θα πρέπει να το δηλώσουν στον διδάσκοντα.