Χρηματοδοτουμενη Εκπαιδευση

Training in Tallinn
Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο BLOCKS και θέμα την Ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για Πανεπιστήμια και εταιρείες πάνω στην τεχνολογία Blockchain, η Εταιρεία Mathemagenesis με Έδρα τη Θεσσαλονίκη αναζητά 2 υποψήφιους φοιτητές ή απόφοιτους του τμήματος Πληροφορικής για να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση που θα λάβει μέρος στο Τάλλιν της Εσθονίας από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2019.
Η εκπαίδευση έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και ανάπτυξη δεξιοτήτων γύρω από το Blockchain σε κοινό όπως φοιτητές, καθηγητές αλλά και επιχειρηματίες. Όλα τα έξοδα (Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα) είναι καλυμμένα από την εταιρεία.
Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε καθημερινά workshops γύρω από το Blockchain τα οποία θα παρέχονται από Πανεπιστήμια και εταιρείες από τις παρακάτω χώρες (Εσθονία – Πανεπιστήμιο Tallinn, Ιταλία – Εταιρεία Viteco, Ρουμανία – Πανεπιστήμιο Βουκουρεστίου, Ρουμανία – Πανεπιστήμιο Κωστάντζα, Ρουμανία – Εταιρεία Zitec, Ελλάδα – Εταιρεία Mathemagenesis, Λετονία – ΜΚΟ BDA).
Καλή γνώση της αγγλικής θεωρείται απαραίτητη. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα (έπειτα από συνέντευξη) να κάνουν πρακτική άσκηση στην εταιρεία Mathemagenesis η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (eLearning).
Αποστολή βιογραφικών στο info@mathemagenesis.com μέχρι τις 20/9/2019. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 466851.