ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ – Εργαστήριο Ε4 – Εξ αποστάσεως 26/3 12:00

Ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται τα εργαστήρια εξ αποστάσεως για το μάθημα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ».
Το επόμενο εργαστήριο για το τμήμα Ε4 της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως την Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 12:00.

– Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στην πλατφόρμα Google Meet ανοίγοντας τον σύνδεσμο: https://meet.google.com/dbi-baej-tpa

– Προτείνεται η χρήση του browser: Google Chrome (αν και η πλατφόρμα google meet λειτουργει και με Mozilla Firefox).

– Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Υπολογιστή Desktop ή Laptop και να έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα «CrypTool 2.1» (https://www.cryptool.org/en/ct2-downloads).

– Θα πρέπει ο υπολογιστής σας να είναι εφοδιασμένος με ηχεία (και μικρόφωνο για ενδεχόμενες απορίες, ωστόσο αυτό πρέπει να το έχετε σε σίγαση «muted» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης).

– Όταν επιλέξετε το σύνδεσμο, θα ανοίξει η ιστοσελίδα με το Google Meet. Εκεί Θα πρέπει να αποδεχτείτε τις ερωτήσεις για αποδοχή των συσκευών ήχου και να επιλέξετε «Συμμετοχή στη Συνάντηση» ή Join the meeting. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπου θα πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας.

– Στη συνέχεια θα απενεργοποιήσετε μέσα από το Google Meet το μικρόφωνό σας. Το μικρόφωνο θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε αργότερα μόνον όταν θα έχετε κάποια απορία και πρέπει να μιλήσετε. Και όταν θα σταματήσετε να μιλάτε θα πρέπει πάλι να το απενεργοποιήσετε.