Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Η EPSILON NET A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιρειών, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της Πληροφορικής, της παροχής ολοκληρωμένης ενημέρωσης και της κατάρτισης σε θέματα που άπτονται της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας και νομολογίας. Απασχολεί πάνω από 350 εργαζόμενους στα γραφεία της εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ τα προϊόντα του ομίλου εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα και περίπου 90.000 χρήστες.
Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του οργανισμού μας, ζητάμε φοιτητές από την κατεύθυνση Πληροφορικής προκειμένου να κάνουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη.
Μέσα σε ένα από τα βραβευμένα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας και σε συνεργασία με καταξιωμένα στελέχη του χώρου, θα αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια, απαραίτητα για μια πετυχημένη σταδιοδρομία. Επιπλέον, η πιθανότητα απορρόφησης τους από τον όμιλό μας, το δίκτυο συνεργατών μας ή τους πελάτες μας είναι πολύ μεγάλη.

Παρακαλώ κάποιος που θέλει να πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση κοντά μας, να έρθει σε επαφή μαζί μας αποστέλλοντας το βιογραφικό του στο hr@epsilonnet.gr.

Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΑΒΟΥΡΙΔΟΥ
Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού

Αθήνα | Λεωφ. Συγγρού 350, 176 74
Θεσσαλονίκη | Πάροδος 17ης Νοέμβρη 87, Ζώνη ΕΜΟ, 555 34
Τηλ. 211 5007000, 2310 981700 Εσωτ. 1727
Email info@epsilonnet.gr | www.epsilonnet.gr | www.pylon.gr